Tietosuoja

Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Tilatessa Fysikon verkkokaupasta asiakas antaa suostumuksensa että täytetyt tiedot tallennetaan tietokantaan, jotta pystyisimme toimittamaan tuotteet perille.

Rekisteröityneenä asiakkaana annat suostumuksen että antamasi henkilötiedot tallennetaan asiakasrekisteriimme. Asiakasrekisterin tiedot ovat täysin luottamukselliset, emmekä myy tai luovuta niitä kolmannelle osapuolelle (poikkeuksena asiakaan oma pyyntö tai viranomaisen vaatimus). Asiakastietoja voidaan käyttää sähköpostimainoksien lähettämiseen, mikäli asiakas näin pyytää. 
 
Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste (523/99)10$
 
1. Rekisterinpitäjä
Fysiko Oy
Pyhäjärvenkatu 5 B
33200 TAMPERE
 
2. Yhteystiedot rekisteriasioissa:
Sähköposti: kauppa@fysiko.fi
 
3. Rekisterin nimi:
Fysiko/Verkkokauppa asiakasrekisteri
 
4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:
Fysiko/Verkkokauppa asiakasrekisteriä käytetään asiakkaan suostumuksella asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenpitoon, markkinointiin, luottotietojen tarkistukseen, analyysien toteuttamiseen sekä tuotteiden toimittamiseen. Rekisterin tietoja saatetaan käyttää sähköpostimarkkinontiin, mikäli asiakas on tämän sallinnut.
 
5. Fysiko/Verkkokauppa asiakasrekisterin tietosisältö:
Etunimi, sukunimi, sukupuoli, sähköpostiosoite, puhelinnumero, syntymäaika*, Yrityksen nimi*, katuosoite, postitoimipaikka- ja numero, maa, puhelin/matkapuhelin. Rekisteriin tallennetaan myös asiakkaan lupa lähettää sähköpostitse mainoksia. Myös asiakkaan ostoksiin liittyvät tiedot tallentuvat tietokantaan.
 
6. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista.

7. Rekisterin suojauksen periaatteet
Fysiko/Verkkokauppa asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisesti. Rekisteri on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta palomuureilla ja muilla teknisillä suojakeinoilla. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Jokaisella rekisterin käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

8. Tarkastusoikeus
Asiakkaalla on henkilötietolain perusteella tarkastusoikeus hänestä Fysiko/Verkkokauppa asiakasrekisteriin tallennettuihin tietoihin.

Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti osoitteeseen:
Fysiko Oy
Pyhäjärvenkatu 5 B
33200 TAMPERE

Tarkastuspyyntö voidaan esittää myös henkilökohtaisesti yllä mainitussa osoitteessa. Tarkastuspyyntöä henkilökohtaisesti tehtäessä on esitettävä kuvallinen ja voimassa oleva virallinen henkilöllisyystodistus.
Fysiko Oy vastaa henkilökohtaisesti tai kirjallisesti esitettyihin tietojen tarkastuspyyntöihin 2 kuukauden sisällä tarkastuspyynnön esittämisestä.

11. Tiedon päivittäminen
Asiakas voi päivittää perustietojaan ollessaan kirjautuneena verkkokaupassa. Asiakas on itse vastuussa tietojen oikeellisuudesta, Fysiko Oy ei tarkista tietojen oikeellisuutta ulkopuolisista tietolähteistä. Fysiko Oy voi päivittää omasta tai asiakkaan aloitteesta tietoja, joiden on todettu tallentuneen rekisteriin virheellisenä.