Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 2.1.2015 alkaen.


1. Tilaaminen tapahtuu tämän verkkokauppasovelluksen kautta.

2. Vastaanotetusta tilauksesta lähetämme asiakkaalle sähköpostitse tilausvahvistuksen ja maksutiedot. Toimitamme tilauksen sen jälkeen kun maksusuoritus näkyy Fysiko Oy:n tilillä. Normaali toimitusaika on 1-7 vuorokautta. Huomioithan kuitenkin, että mittatilaustuotteissa toimitusaika voi olla hieman pidempi. Pidämme tuotteen varattuna 7 vuorokauden ajan, jonka jälkeen kauppa peruuntuu, mikäli maksua ei ole maksettu. Mikäli toimitusaika jostain syystä pitenee, informoimme asiakasta tällöin sähköpostitse.

Tilauksen tilakoodit etenevät aina seuraavan järjestyksen mukaisesti:
Tilauksen tilakoodit 

3. Toimitamme tilauksen Postin välityksellä. Tilauksen toimituskulut näkyvät toimitustapa valinnan kohdalla.

4. Avaamattomille ja moitteettomassa kunnossa oleville tuotteille on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Mikäli haluat palauttaa tuotteen ota yhteys asiakaspalveluumme Yhteydenotto -sivun kautta. Otamme teihin yhteyttä ja annamme palautusohjeet. Palautusoikeus ei koske käytettyjä tuotteita tai avattuja hygieniatuotteita tai kuluttajan vaatimusten mukaisesti valmistettua tai muunneltua tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi tehtyä tavaraa (Kuluttajansuojalaki: 6 luku, 16 §)

5. Pidätämme täydet oikeudet hinnan muutoksiin ilman eri ilmoitusta.

6. Välinevuokrauksen ehdot:
Välinevuokrasta kirjoitetaan erillinen vuokrasopimus asiakkaan ja Fysiko Oy:n toimesta.
Vuokrasopimuksessa ilmenee vuokraajan ja vuokranantajan tiedot, vuokrausaika, vuokrahinta, vuokravälineen toimitustapa ja kustannukset, vuokravälineen palauttaminen, mahdolliset vuokraajan toiminnasta aiheutuneet välinerikon korvaukset.
Mikäli vuokravälineen palauttaminen viivästyy, perimme viivystämisestä aiheutuneet vuokraustoiminnan haitat ja kulut vuokraajalta.
Pidätämme täydet oikeudet vuokrahintojen ja korvaushintojen muutoksiin ilman eri ilmoitusta.